Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: MITT LEBENSMITTELUNTERS
Liczba odnalezionych rekordów: 6



Przej¶cie do opcji zmiany formatu | Wy¶wietlenie wyników w wersji do druku

1/6

Tytuł oryginału: Evaluation of the fitness for consumption of fish and some fish products
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI.
¬ródło: Mitt. Lebensmittelunters. 1970; Bd 61, nr 3/4, s. 207-213
Charakt. formalna: ARZ
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed


2/6

Tytuł oryginału: The free amino acids as chemical indices of decomposition in fish
Autorzy: T. Fuks, JÓZEF WIERZCHOWSKI.
¬ródło: Mitt. Lebensmittelunters. 1967; Bd 58, nr 4, s. 266-275
Charakt. formalna: ARZ
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed


3/6

Tytuł oryginału: Untersuchungen über die papierchromatographische Bestimmung niedriger flüchtiger Fettsäuren der Fische
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI, H. Witkowski.
¬ródło: Mitt. Lebensmittelunters. 1966; Bd. 57, nr 2, s. 101-127
Charakt. formalna: ARZ
Język publikacji: GER
Afiliacja GUMed


4/6

Tytuł oryginału: Vergleichende Thiamidbestimmungen in Fischkonserven auf chemischem und mikrobiologischem Wege
Autorzy: ZENON GANOWIAK, JÓZEF WIERZCHOWSKI, BARBARA WITUSZYŃSKA.
¬ródło: Mitt. Lebensmittelunters. 1966; Bd 56, nr 5, s. 432-453
Charakt. formalna: ARZ
Język publikacji: GER


5/6

Tytuł oryginału: Bewärtung ausgewälter Methoden zur quantitativen Papierchromotographie essentiellen Aminosäuren
Autorzy: T. Doboszyński, JÓZEF WIERZCHOWSKI.
¬ródło: Mitt. Lebensmittelunters. 1963; Bd. 54, H. 1, s. 3-26
Charakt. formalna: ARZ
Język publikacji: GER
Afiliacja GUMed


6/6

Tytuł oryginału: Über den Einfluss der Nahrung auf den Gehalt einiger Proteinfraktionen im Blutserum der Ratten
Autorzy: T. D±browski, BOLESŁAWA DOBOSZYŃSKA, ZENON GANOWIAK, JÓZEF WIERZCHOWSKI.
¬ródło: Mitt. Lebensmittelunters. 1958, nr 5, s. 324-334
Charakt. formalna: ARZ
Język publikacji: GER
Afiliacja GUMed

stosuj±c format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed