Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
LEKSYKON NAUKI O ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIU CZŁOWIEKA ORAZ POLSKO-ANGIELSKI SŁOWNIK T
Liczba odnalezionych rekordów:
17
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/17
Tytuł oryginału:
Arsen
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
, A.
B[rzozowska]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 31
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
2/17
Tytuł oryginału:
Chrom
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 77
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
3/17
Tytuł oryginału:
Cynk
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 87
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
4/17
Tytuł oryginału:
Glin
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
, A.
B[rzozowska]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 147
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
5/17
Tytuł oryginału:
Kadm
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
, A.
B[rzozowska]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 178-179
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
6/17
Tytuł oryginału:
Magnez
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 245
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
7/17
Tytuł oryginału:
Mangan
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 248
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
8/17
Tytuł oryginału:
Miedź
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 263
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
9/17
Tytuł oryginału:
Molibden
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 280
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
10/17
Tytuł oryginału:
Nikiel
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 290
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
11/17
Tytuł oryginału:
Ołów
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
, A.
B[rzozowska]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 306
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
12/17
Tytuł oryginału:
Potas
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 346
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
13/17
Tytuł oryginału:
Rtęć
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 386-387
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
14/17
Tytuł oryginału:
Selen
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 394
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
15/17
Tytuł oryginału:
Sód
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 413
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
16/17
Tytuł oryginału:
Wapń
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 468-469
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
17/17
Tytuł oryginału:
Żelazo
Autorzy:
P[IOTR]
S[ZEFER]
.
Źródło:
W:
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów
978-83-7244-988-7 / pod red. Piotra P. Lewickiego
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008
Opis fizyczny:
S. 519
Uwagi:
Hasło słownikowe.
Charakt. formalna:
VAR
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed