Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: J FOOD PROCESS TECHNOL
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: The effect of popular dietary supplements on the DHEA and cortisol levels in saliva of surveyed athletes [Dokument elektroniczny]
Autorzy: MARTA STACHOWICZ, RAFAŁ BARTOSZEWSKI, ANNA LEBIEDZIŃSKA.
Źródło: J. Food Process. Technol. 2017; vol. 8, nr 9 (suppl), s. 84
ISSN: 2157-7110
Uwagi: Proceedings of 19th International Conference on Food Processing & Technology, Paris, France, October 23-25, 2017, Dostępny w Internecie: https://www.omicsonline.org/conference-proceedings/food-technology-2017-scientifictracks-abstracts.digital/files/assets/common/downloads/food-technology-2017-scientifictracks-abstracts.pdf [dostęp: 30.11.2017]
Charakt. formalna: ZSC
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed
DOI:



stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed