Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: IMPROVING THE FAT CONTENT OF FOODS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: The role of lipids in food quality
Autorzy: Z. E. Sikorski, G[RAŻYNA] SIKORSKA-WIŚNIEWSKA.
Źródło: W: Improving the fat content of foods / ed. Ch. Williams, J. Buttriss
Adres wydawniczy: Boca Raton ; Cambridge : CRC Press ; Woodhead Publishing, 2006
Opis fizyczny: S. 213-235 : Bibliogr. [43 poz.]
ISBN: 1-85573-965-8; ISBN-13: 978-1-85573-965-9
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 12.000

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed