Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: FIZJOLOGICZNE UWARUNKOWANIA POSTĘPOWANIA DIETETYCZNEGO
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Tiocyjaniany w żywności : gorczyca biała (Sinapis alba L.) jako źródło prozdrowotnych tiocyjanianów
Tytuł angielski: Thiocyanates in food : white mustard (Sinapis alba L.) as a source of health promoting isothiocyanates
Autorzy: MARIA ŚMIECHOWSKA, A. Drzewiecka.
Źródło: W: Fizjologiczne uwarunkowania postępowania dietetycznego / pod red. J. Gromadzkiej-Ostrowskiej
Adres wydawniczy: Warszawa : Oficyna Wydawniczo-Poligraficzna ADAM, 2014
Opis fizyczny: S. 63-73 : Bibliogr. 36 poz., streszcz. pol., ang.
ISBN: 978-83-7821-100-6
Polskie hasła przedmiotowe:
  • gorczyca biała (Sinapis alba L.)
  • zawartość tiocyjanianów
  • oznaczanie barwy
  • metoda CIELAB (CIE L*a*b*)

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • white mustard (Sinapis alba L.)
  • thiocyanates content
  • colour determination (CIE L*a*b*)

    Charakt. formalna: RKS
    Charakt. merytoryczna: MON
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 4.000

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed