Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: CHEMICAL BIOLOGICAL AND FUNCTIONAL ASPECTS OF FOOD LIPIDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Lipids and the human vision
Autorzy: PAWEŁ LIPOWSKI.
Źródło: W: Chemical, biological, and functional aspects of food lipids Wyd. 2 / ed. Z. F. Sikorski, A. Kołakowska
Adres wydawniczy: Boca Raton, London, New York : CRC Press ; Taylor & Francis, 2011
Opis fizyczny: S. 239-248 : Bibliogr. [24 poz.]
ISBN: 978-1-4398-0237-3
Charakt. formalna: RKS
Afiliacja GUMed

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed