Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: BIOACTIVE COMPOUNDS IN PLANT FOODS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Tytuł oryginału: Glycoalkaloid content in transgenic potatoes with modification of 14-3-3 protein synthesis
Autorzy: I. Fecka, A. Prescha, J. Biernat, J. Szopa, W[OJCIECH] CISOWSKI, M[ARIA] ŁUCZKIEWICZ.
Źródło: W: Bioactive compounds in plant foods : health effects and perspectives for the food industry / Ed. by R. Amado [i in.]
Adres wydawniczy: Luxembourg : Office for Official Publications of the European Communities, 2002
Opis fizyczny: S. 147-148 : Bibliogr. 9 poz.
ISBN: 92-828-1816-0
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 12.000


2/2

Tytuł oryginału: Isoflavones of estrogenic activity in tissue cultures of Glycine soja and Genista tinctoria
Autorzy: M[ARIA] ŁUCZKIEWICZ, W[OJCIECH] CISOWSKI, G. Grynkiewicz, T[OMASZ] BĄCZEK, R[OMAN] KALISZAN.
Źródło: W: Bioactive compounds in plant foods : health effects and perspectives for the food industry / Ed. by R. Amado [i in.]
Adres wydawniczy: Luxembourg : Office for Official Publications of the European Communities, 2002
Opis fizyczny: S. 177-178
ISBN: 92-828-1816-0
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 12.000

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed