Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ŻYWNOŚĆ NAUKA TECHNOLOGIA JAKOŚĆ
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Tytuł oryginału: Superdezintegranty : substancje pomocnicze w suplementach diety w postaci tabletek
Tytuł angielski: Superdisintegrants : excipients in dietary supplements in the form of tablets
Autorzy: ELIZA WOLSKA, Magdalena Boniecka, MAŁGORZATA SZNITOWSKA.
Źródło: Żywność. Nauka. Technologia. Jakość 2016; t. 23, nr 3, s. 21-34, bibliogr. 29 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 1425-6959
Polskie hasła przedmiotowe:
  • superdezintegranty
  • kroskarmeloza
  • krospowidon
  • skrobia
  • suplementy diety
  • tabletki

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • superdisintegrants
  • croscarmelose
  • crospovidone
  • starch
  • dietary supplements
  • tablets

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 13.000
    DOI:
    http://wydawnictwo.pttz.org/wp-content/uploads/pelne_zeszyty/full_20163106.pdf




    2/2

    Tytuł oryginału: Akceptacja żywności niekonwencjonalnej przez młodych konsumentów
    Autorzy: IZABELA STEINKA.
    Źródło: Żywność. Nauka. Technologia. Jakość 2009; R. 16, nr 4, s. 218-225, bibliogr. 10 poz., streszcz. pol.
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • akceptacja
  • żywność niekonwencjonalna
  • studenci

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 9.000



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed