Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
ŻYWNOŚĆ NAUKA TECHNOLOGIA JAKOŚĆ
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Tytuł oryginału:
Superdezintegranty : substancje pomocnicze w suplementach diety w postaci tabletek
Tytuł angielski:
Superdisintegrants : excipients in dietary supplements in the form of tablets
Autorzy:
ELIZA
WOLSKA
, Magdalena
Boniecka
, MAŁGORZATA
SZNITOWSKA
.
Źródło:
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość
2016; t. 23, nr 3, s. 21-34, bibliogr. 29 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN:
1425-6959
Polskie hasła przedmiotowe:
superdezintegranty
kroskarmeloza
krospowidon
skrobia
suplementy diety
tabletki
Angielskie hasła przedmiotowe:
superdisintegrants
croscarmelose
crospovidone
starch
dietary supplements
tablets
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
PPP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
13.000
DOI:
http://wydawnictwo.pttz.org/wp-content/uploads/pelne_zeszyty/full_20163106.pdf
2/2
Tytuł oryginału:
Akceptacja żywności niekonwencjonalnej przez młodych konsumentów
Autorzy:
IZABELA
STEINKA
.
Źródło:
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość
2009; R. 16, nr 4, s. 218-225, bibliogr. 10 poz., streszcz. pol.
Polskie hasła przedmiotowe:
akceptacja
żywność niekonwencjonalna
studenci
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
9.000
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed