Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: CIBORSKA JOANNA OBCY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Tytuł oryginału: Lipidy w żywności, żywieniu i zdrowiu człowieka. Cz. I : przyswajanie, źródła oraz spożycie lipidów
Tytuł angielski: Lipids in food, nutrition and human health. Patt I : availability, sources and and lipids intake
Autorzy: Jan Kłobukowski, Joanna Ciborska, FILIP KŁOBUKOWSKI.
Źródło: Przem. Spoż. 2017; t. 71, nr 8, s. 68-72, bibliogr. 14 poz., streszcz.pol., ang.
ISSN: 0033-250X
Polskie hasła przedmiotowe:
  • trawienie
  • wchłanianie
  • tłuszcz
  • produkty spożywcze

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • digestion
  • absorption
  • fat
  • food products

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 12.000
    DOI:




    2/2

    Tytuł oryginału: Lipidy w żywności, żywieniu i zdrowiu człowieka. Cz. II. Aspekty żywieniowe i zdrowotne
    Tytuł angielski: Lipid in food, nutrition and human health. Part. II.Nutritional and healthy aspects
    Autorzy: Joanna Ciborska, Jan Kłobukowski, FILIP KŁOBUKOWSKI.
    Źródło: Przem. Spoż. 2017; t. 71, nr 9, s. 44-49, bibliogr. 42 poz., streszcz.pol., ang.
    ISSN: 0033-250X
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • lipidy
  • zalecenia żywieniowe
  • choroby cywilizacyjne

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • lipids
  • nutritional recommendations
  • civilisation diseases

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 12.000
    DOI:
    http://sigma-not.pl/czasopisma-65-przemysl-spozywczy-i-gastronomia-przemysl-spozywczy.html



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed