Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ZWARTOŚĆ PIERWIASTKÓW W PIECZYWIE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Zawartość wybranych biopierwiastków w pieczywie oraz roślinnych dodatkach do pieczywa.
Tytuł angielski: Concentration of several bioelements in bread and other plant supplements
Autorzy: EWA MALINOWSKA, PIOTR SZEFER.
Źródło: Rocz. Państw. Zakł. Hig. 2005; t. 56, nr 2, s. 171-178, bibliogr. 15 poz., abs., summ.
ISSN: 0035-7715
Polskie hasła przedmiotowe:
  • wapń
  • fosfor
  • żelazo
  • cynk
  • miedź
  • pieczywo
  • zwartość pierwiastków w pieczywie

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • calcium
  • phosphorous
  • iron
  • zinc
  • copper
  • bread
  • elements concentration in bread

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 4.000
    Index Copernicus: 5.070
    Inne bazy podające opis:
  • Medline
  • Polska Bibliografia Lekarska

    http://www.pzh.gov.pl/biblioteka/roczniki/index.html



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed