Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
WŁAŚCIWOŚCI ANTYOKSYDACYJNE
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Tytuł oryginału:
Antyoksydacyjne właściwości napojów herbacianych honeybush [Dokument elektroniczny]
Autorzy:
ANNA
HERING
, JUSTYNA
STEFANOWICZ-HAJDUK
, J. RENATA
OCHOCKA
.
Źródło:
W:
XXVIII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Innowacyjne podejście do bezpiecznej żywności i racjonalnego żywienia, Gdańsk, 28-29 września 2020 r. : program oraz streszczenia wystąpień konferencyjnych
Opis fizyczny:
S. 76 : Bibliogr. 1 poz.
Uwagi:
Sympozjum on-line ; USB flash drive
ISBN:
978-83-65098-88-7
Polskie hasła przedmiotowe:
honeybush
właściwości antyoksydacyjne
DPPH
FRAP
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
2/2
Tytuł oryginału:
Determination of total polyphenols content and antioxidant properties of cocoa powder
Autorzy:
MARIA
ŚMIECHOWSKA
, FILIP
KŁOBUKOWSKI
.
Źródło:
Towarozn. Probl. Jakości
2012, nr 1, s. 91-100, bibliogr. 18 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN:
1733-747X
Polskie hasła przedmiotowe:
proszek kakaowy
kakao
polifenole
właściwości antyoksydacyjne
zdolność wymiatania wolnych rodników
Angielskie hasła przedmiotowe:
cocoa powder
cocoa
polyphenols
antioxidant properties
antioxidant capacity
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
ORG
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
4.000
http://www.tpj.uniwersytetradom.pl/images/pelne/01_30_2012.pdf
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed