Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: WŁAŚCIWOŚCI ANTYOKSYDACYJNE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Tytuł oryginału: Antyoksydacyjne właściwości napojów herbacianych honeybush [Dokument elektroniczny]
Autorzy: ANNA HERING, JUSTYNA STEFANOWICZ-HAJDUK, J. RENATA OCHOCKA.
Źródło: W: XXVIII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Innowacyjne podejście do bezpiecznej żywności i racjonalnego żywienia, Gdańsk, 28-29 września 2020 r. : program oraz streszczenia wystąpień konferencyjnych
Opis fizyczny: S. 76 : Bibliogr. 1 poz.
Uwagi: Sympozjum on-line ; USB flash drive
ISBN: 978-83-65098-88-7
Polskie hasła przedmiotowe:
  • honeybush
  • właściwości antyoksydacyjne
  • DPPH
  • FRAP

    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed


    2/2

    Tytuł oryginału: Determination of total polyphenols content and antioxidant properties of cocoa powder
    Autorzy: MARIA ŚMIECHOWSKA, FILIP KŁOBUKOWSKI.
    Źródło: Towarozn. Probl. Jakości 2012, nr 1, s. 91-100, bibliogr. 18 poz., streszcz. pol., ang.
    ISSN: 1733-747X
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • proszek kakaowy
  • kakao
  • polifenole
  • właściwości antyoksydacyjne
  • zdolność wymiatania wolnych rodników

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • cocoa powder
  • cocoa
  • polyphenols
  • antioxidant properties
  • antioxidant capacity

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 4.000
    http://www.tpj.uniwersytetradom.pl/images/pelne/01_30_2012.pdf



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed