Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: TUŃCZYK
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Tytuł oryginału: Zawartość niacyny w konserwach z tuńczyka
Tytuł angielski: Niacin content in canned tuna fish
Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, M. Majewski, PIOTR SZEFER.
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 2008; t. 41, nr 1, s. 29-33, bibliogr. 19 poz., streszcz. ang. i pol.
ISSN: 0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
  • konserwy rybne
  • tuńczyk
  • niacyna

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • canned fish
  • tuna
  • niacin

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 4.000
    Inne bazy podające opis:
  • Polska Bibliografia Lekarska
  • SciFinder

    http://www.ptfarm.pl/?pid=102




    2/2

    Tytuł oryginału: Zawartość niacyny w konserwach z tuńczyka
    Tytuł angielski: The concentration of niacin in canned tuna fish
    Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, M. Majewski, PIOTR SZEFER.
    Źródło: W: 50th Anniversary Polish Chemical Society & Polish Association of Chemical Engineers Congress & 11th EuCheMS - DCE International Conference on Chemistry and the Environment, Toruń, Poland, 9-12 September 2007 : abstract book / eds. Bogusław Buszewski, Monika Michel
    Opis fizyczny: S. 201
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • niacyna
  • tuńczyk
  • oznaczenia mikrobiologiczne

    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed