Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
RYBOFLAWINA
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Tytuł oryginału:
Zawartość witamin grupy B w wybranych produktach rybnych
Tytuł angielski:
Vitamin B content in certain fish products
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, K.
Ślusarczyk
, K.
Darmetko
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
Bromat. Chem. Toksykol.
2003; t. 36, supl., s. 47-50, bibliogr. 10 poz., summ.
ISSN:
0365-9445
Uwagi:
- Wartość zdrowotna i zanieczyszczenia żywności, Gdańsk, 18-19 września 2003
Polskie hasła przedmiotowe:
mięczaki
tiamina
ryboflawina
niacyna
pirydoksyna
Angielskie hasła przedmiotowe:
mollusc
thiamine
riboflavin
niacin
pyridoxine
Charakt. formalna:
SUP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
3.000
Index Copernicus:
4.080
Inne bazy podające opis:
Polska Bibliografia Lekarska
2/2
Tytuł oryginału:
Zawartość witamin grupy B w soi i produktach sojowych.
Tytuł angielski:
Vitamin B content in soybean and soya-products
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
Bromat. Chem. Toksykol.
2002; t. 35, nr 4, s. 347-350, bibliogr. 10 poz., summ.
ISSN:
0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
soja
kiełki sojowe
produkty sojowe
tiamina
ryboflawina
niacyna
witamina B6
Angielskie hasła przedmiotowe:
soyabean
soya germ
soya-products
thiamin
riboflavin
niacin
vitamin B6
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
3.000
Index Copernicus:
4.100
Inne bazy podające opis:
Polska Bibliografia Lekarska
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed