Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
OZNACZENIA MIKROBIOLOGICZNE
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Zawartość niacyny w konserwach z tuńczyka
Tytuł angielski:
The concentration of niacin in canned tuna fish
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, M.
Majewski
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
50
th
Anniversary Polish Chemical Society & Polish Association of Chemical Engineers Congress & 11
th
EuCheMS - DCE International Conference on Chemistry and the Environment, Toruń, Poland, 9-12 September 2007
: abstract book / eds. Bogusław Buszewski, Monika Michel
Opis fizyczny:
S. 201
Polskie hasła przedmiotowe:
niacyna
tuńczyk
oznaczenia mikrobiologiczne
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed