Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
KRZEM PRZYSWAJALNY
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Zastosowanie analityki specjacyjnej do oceny zawartości związków krzemowych w niektórych środkach spożywczych
Autorzy:
KRYSTYNA
MOJSIEWICZ
, JERZY
ŁUKASIAK
.
Źródło:
Bromat. Chem. Toksykol.
1996; t. 29, nr 3, s. 213-220, bibliogr. 15 poz., summ.
ISSN:
0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
specjacja
krzem przyswajalny
środki spożywcze
specjacja związków krzemu
Angielskie hasła przedmiotowe:
speciation
assimilable silicon
foodstoffs
speciation of silicon compounds
Charakt. formalna:
ARP
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed