Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: HERBATA CZERWONA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Zawartość pierwiastków chemicznych w herbatach czerwonych oraz ocena procesu ługowania z liści do naparu
Tytuł angielski: The content of chemical elements in the oolong teas and the evaluation of minerals leaching into infusions
Autorzy: EWA MALINOWSKA, J. Gulewicz, M. Kośmider, PIOTR SZEFER.
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 2003; t. 36, supl., s. 395-399, bibliogr. 19 poz., summ.
ISSN: 0365-9445
Uwagi: - Wartość zdrowotna i zanieczyszczenia żywności, Gdańsk, 18-19 września 2003
Polskie hasła przedmiotowe:
  • składniki mineralne
  • herbata czerwona
  • proces ługowania

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • mineral components
  • oolong tea
  • leaching

    Charakt. formalna: SUP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 3.000
    Index Copernicus: 4.100



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed