Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: GLUTEN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Analiza i ocena zawartości żelaza w produktach bezglutenowych przeznaczonych dla niemowląt i dzieci
Tytuł angielski: The analysis and estimate of the iron contents of gluten-free products meant for infant and young children
Autorzy: JUSTYNA BRZEZICHA-CIROCKA, E. Owerczuk, ANNA LEBIEDZIŃSKA, MAŁGORZATA GREMBECKA, PIOTR SZEFER.
Źródło: W: VI Konferencja Naukowa "Fizjologiczne uwarunkowania postępowania dietetycznego", Rogów, 5-7.11.2014 r.
Opis fizyczny: S. 8-9 : streszcz. pol., ang.
Polskie hasła przedmiotowe:
  • gluten
  • żelazo
  • RDA
  • F-AAS

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • gluten
  • iron
  • RDA
  • F-AAS

    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: POL, ENG
    Afiliacja GUMed

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed