Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ŚRODKI SPOŻYWCZE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Tytuł oryginału: Krzem - źródło zdrowej skóry.
Tytuł angielski: Silicon - the source of healthy skin
Autorzy: WOJCIECH DEJNEKA, JERZY ŁUKASIAK.
Źródło: Pol. J. Cosmetol. 2005, nr 2, s. 107-114, bibliogr. 19 poz., streszcz., summ.
ISSN: 1731-0083
Polskie hasła przedmiotowe:
  • krzem
  • specjacja związków krzemu
  • środki spożywcze

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • silicon
  • speciation of silicon agents
  • food products

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL, ENG
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 3.000
    Index Copernicus: 2.790
    Inne bazy podające opis:
  • Polska Bibliografia Lekarska

    http://www.kosmet.pl/index.html




    2/2

    Tytuł oryginału: Zastosowanie analityki specjacyjnej do oceny zawartości związków krzemowych w niektórych środkach spożywczych
    Autorzy: KRYSTYNA MOJSIEWICZ, JERZY ŁUKASIAK.
    Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 1996; t. 29, nr 3, s. 213-220, bibliogr. 15 poz., summ.
    ISSN: 0365-9445
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • specjacja
  • krzem przyswajalny
  • środki spożywcze
  • specjacja związków krzemu

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • speciation
  • assimilable silicon
  • foodstoffs
  • speciation of silicon compounds

    Charakt. formalna: ARP



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed