Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: TOTAL PHENOLIC CONTENT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Total phenolic contents and antioxidant potential of herbs used for medical and culinary purposes
Autorzy: BEATA ULEWICZ-MAGULSKA, MAREK WESOŁOWSKI.
Źródło: Plant Foods Hum. Nutr. 2019; vol. 74, nr 1, s. 61-67, bibliogr. 24 poz., streszcz. ang.
ISSN: 0921-9668
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • total phenolic content
  • total antioxidant capacity
  • medicinal herbs
  • spices

    Charakt. formalna: ARZ
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.901
    Punktacja ministerstwa: 70.000
    Inne bazy podające opis:
  • PubMed
  • SciFinder
  • Scopus

    DOI:



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed