Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: SOYA-PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Tytuł oryginału: Vitamins B in grain and cereal-grain food, soy-products and seeds
Autorzy: A[NNA] LEBIEDZIŃSKA, P[IOTR] SZEFER.
Źródło: Food Chem. 2006; vol. 95, nr 1, s. 116-122, bibliogr. 30 poz., abs.
ISSN: 0308-8146
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • vitamins B (thiamine, riboflavin, pyridoxine and niacin)
  • grain
  • cereal foods
  • soya-products
  • seeds

    Charakt. formalna: ARZ
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.433
    Punktacja ministerstwa: 24.000
    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Embase
  • Agricola

    http://www.elsevier.com/locate/foodchem




    2/2

    Tytuł oryginału: Zawartość witamin grupy B w soi i produktach sojowych.
    Tytuł angielski: Vitamin B content in soybean and soya-products
    Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, PIOTR SZEFER.
    Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 2002; t. 35, nr 4, s. 347-350, bibliogr. 10 poz., summ.
    ISSN: 0365-9445
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • soja
  • kiełki sojowe
  • produkty sojowe
  • tiamina
  • ryboflawina
  • niacyna
  • witamina B6

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • soyabean
  • soya germ
  • soya-products
  • thiamin
  • riboflavin
  • niacin
  • vitamin B6

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 3.000
    Index Copernicus: 4.100
    Inne bazy podające opis:
  • Polska Bibliografia Lekarska




    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed