Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: QUALITY EVALUATION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Quality assessment of medicinal cod-liver, edible and technical fish oils based on derivative thermogravimetry data
Autorzy: MAREK WESOŁOWSKI, M. Czerwonka.
Źródło: Thermochim. Acta 2003; vol. 398, nr 1-2, s. 175-183, bibliogr. 28 poz., abs.
ISSN: 0040-6031
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • density
  • refractive index
  • saponification
  • iodine and acid numbers
  • medicinal cod-liver
  • edible and technical fish oils
  • principal component analysis
  • quality evaluation
  • DTA
  • TG and DTG measurements

    Charakt. formalna: ARZ
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.956
    Punktacja ministerstwa: 8.000
    http://www.elsevier.com/locate/tca



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed