Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
PRINCIPAL COMPONENT
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Preferences, consumption and choice factors of fish and seafood among university students
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, A.
Kostrzewa
, J.
Ryśkiewicz
, RADOSŁAW
ŻBIKOWSKI
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
Pol. J. Food Nutr. Sci.
2006; vol. 15/56, nr 1, s. 91-96, bibliogr. 29 poz., abs. , streszcz.
ISSN:
1230-0322
Angielskie hasła przedmiotowe:
students' fish and seafood preferences
choice factors
frequency of consumption
principal component
cluster analysis
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
6.000
Inne bazy podające opis:
Review of Aromatic and Medicinal Plants
http://journal.pan.olsztyn.pl/
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed