Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ORGANIC AND INORGANIC SILICON COMPOUNDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Analytical fractionation of silicon compounds in foodstuffs
Autorzy: K[RYSTYNA] MOJSIEWICZ-PIEŃKOWSKA, J[ERZY] ŁUKASIAK.
Źródło: Food Control 2003; vol. 14, nr 3, s. 153-162, bibliogr. 28 poz., abs.
ISSN: 0956-7135
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • silicon
  • organic and inorganic silicon compounds
  • analysis
  • analytical fractionation
  • speciation
  • food

    Charakt. formalna: ARZ
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.744
    Punktacja ministerstwa: 8.000
    http://www.elsevier.com/locate/foodcont



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed