Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: HIGH FRUCTOSE CORN SYRUP
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: "Cukry dodane" w wybranych produktach spożywczych : ocena analityczna i bromatologiczna [Dokument elektroniczny]
Tytuł angielski: Added sugars in the chosen food products : analytical and nutritional assessment
Autorzy: MAŁGORZATA GREMBECKA, Karolina Brodzik, Agnieszka Hryniewiecka, Monika Mróz, Agnieszka Szelążek, ANNA LEBIEDZIŃSKA, PIOTR SZEFER.
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 2016; t. 49, nr 3, s. 287-290, bibliogr. 9 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 0365-9445
Uwagi: Dostępny w Internecie: http://www.ptfarm.pl/pub/File/Bromatologia/2016/Nr%203/BR%203_2016%20art%2015%20s%20287-290.pdf [dostęp: 03.02.2017]
Polskie hasła przedmiotowe:
  • cukry dodane
  • HPLC
  • syrop glukozowo-fruktozowy

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • added sugars
  • HPLC
  • high fructose corn syrup

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 6.000
    http://www.ptfarm.pl/pub/File/Bromatologia/2016/Nr%203/BR%203_2016%20art%2015%20s%20287-290.pdf



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed