Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: FOODSTOFFS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Zastosowanie analityki specjacyjnej do oceny zawartości związków krzemowych w niektórych środkach spożywczych
Autorzy: KRYSTYNA MOJSIEWICZ, JERZY ŁUKASIAK.
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 1996; t. 29, nr 3, s. 213-220, bibliogr. 15 poz., summ.
ISSN: 0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
  • specjacja
  • krzem przyswajalny
  • środki spożywcze
  • specjacja związków krzemu

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • speciation
  • assimilable silicon
  • foodstoffs
  • speciation of silicon compounds

    Charakt. formalna: ARP



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed