Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: FOOD EFFECT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Efficacy and safety of ceritinib (450 mg/d or 600 mg/d) with food versus 750-mg/d fasted in patients with ALK receptor tyrosine kinase (ALK)-positive NSCLC : primary efficacy results from the ASCEND-8 study
Autorzy: Byoung Chul Cho, Radka Obermannova, Alessandra Bearz, Mark McKeage, Dong-Wang Kim, Ullas Batra, Gloria Borra, Sergey Orlov, Sang-We Kim, Sarayut L. Geater, Pieter E. Postmus, Scott A. Laurie, Keunchil Park, Cheng-Ta Yang, Andrea Ardizzoni, Anna C. Bettini, Gilberto de Castro Jr., Flavia Kiertsman, Zhe Chen,, Yvonne Y. Lau, Kalyanee Viraswami-Appanna, Vanessa Q. Passos, RAFAŁ DZIADZIUSZKO.
Źródło: J. Thorac. Oncol. 2019; vol. 14, nr 7, s. 1255-1265, bibliogr. 17 poz., streszcz. ang.
ISSN: 1556-0864
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • ceritinib
  • ALK receptor tyrosine kinase
  • NSCLC
  • food effect

    Charakt. formalna: ARZ
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 13.357
    Punktacja ministerstwa: 140.000
    Inne bazy podające opis:
  • PubMed
  • Scopus
  • Web of Science

    DOI:



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed