Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: FLOUR FROM GRAPE SEEDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Pieczywo wzbogacone mąką z nasion winogron źródłem witamin grupy B
Tytuł angielski: Bread fortified with grape seed flour as a source of vitamin B
Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, MARCIN MARSZAŁŁ, J. Sperra, PIOTR SZEFER.
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 2006; t. 39, nr 2, s. 121-125, bibliogr. 20 poz., summ.
ISSN: 0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
  • mąka z nasion winogron
  • pieczywo
  • witaminy grupy B
  • HPLC

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • flour from grape seeds
  • bread
  • vitamins B
  • HPLC

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 4.000
    Inne bazy podające opis:
  • Polska Bibliografia Lekarska

    http://www.ptfarm.pl/pub/File/wydawnictwa/bromatologia/2_06/BROMAT2.pdf



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed