Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: CONFECTIONER PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Differentiation of confectionery products based on mineral composition
Autorzy: MAŁGORZATA GREMBECKA, PIOTR SZEFER.
Źródło: Food Anal. Meth. 2012; vol. 5, nr 2, s. 250-259, bibliogr. 23 poz., streszcz. ang.
ISSN: 1936-9751
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • confectioner products
  • metals
  • factor

    Charakt. formalna: ARZ
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.969
    Punktacja ministerstwa: 30.000
    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Science Citation Index Expanded

    DOI:
    http://link.springer.com/article/10.1007/s12161-011-9234-0



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed