Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
CONFECTIONER PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Differentiation of confectionery products based on mineral composition
Autorzy:
MAŁGORZATA
GREMBECKA
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
Food Anal. Meth.
2012; vol. 5, nr 2, s. 250-259, bibliogr. 23 poz., streszcz. ang.
ISSN:
1936-9751
Angielskie hasła przedmiotowe:
confectioner products
metals
factor
Charakt. formalna:
ARZ
Charakt. merytoryczna:
ORG
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
, wskaźnik Impact Factor ISI:
1.969
Punktacja ministerstwa:
30.000
Inne bazy podające opis:
Scopus
Science Citation Index Expanded
DOI:
http://link.springer.com/article/10.1007/s12161-011-9234-0
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed