Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: COFFE INFUSIONS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Czy kawy rozpuszczalne mają silniejsze właściwości antyoksydacyjne niż kawy ziarniste?
Tytuł angielski: Instant or bean coffees : which are the stronger antioxidants?
Autorzy: Malwina Wileńska, Justyna Stokłos, Elwira Szewczyk, Martyna Kamieniak, Paulina Kociołkowska, Anna Stefaniak, Paulina Wolak, Karolina Wójcik, BEATA ULEWICZ-MAGULSKA, MAREK WESOŁOWSKI.
Źródło: Czas. Aptek. 2014; vol. 21, nr 8-9, s. 44-50, bibliogr. 13 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 1233-2755
Polskie hasła przedmiotowe:
  • napary z kaw
  • właściwości przeciwutleniające
  • związki fenolowe

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • coffe infusions
  • antioxidative properties
  • phenolic compounds

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 4.000



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed