Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
COCOA POWDER
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Tytuł oryginału:
Ocena barwy odtłuszczonych i nieodtłuszczonych proszków kakaowych : badania wstępne
Tytuł angielski:
Evaluation of color defatted and non-defatted cocoa powders : preliminary studies
Autorzy:
FILIP
KŁOBUKOWSKI
, MARIA
ŚMIECHOWSKA
.
Źródło:
Zesz. Nauk. Akad. Mor. Gdyn.
2016, nr 93, s. 134-140, bibliogr. 27 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN:
1644-1818
Polskie hasła przedmiotowe:
kakao w proszku
barwa
system CIELab
Angielskie hasła przedmiotowe:
cocoa powder
color
CIELab system
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
ORG
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
7.000
http://zeszyty.am.gdynia.pl/artykul-415.html
2/2
Tytuł oryginału:
Determination of total polyphenols content and antioxidant properties of cocoa powder
Autorzy:
MARIA
ŚMIECHOWSKA
, FILIP
KŁOBUKOWSKI
.
Źródło:
Towarozn. Probl. Jakości
2012, nr 1, s. 91-100, bibliogr. 18 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN:
1733-747X
Polskie hasła przedmiotowe:
proszek kakaowy
kakao
polifenole
właściwości antyoksydacyjne
zdolność wymiatania wolnych rodników
Angielskie hasła przedmiotowe:
cocoa powder
cocoa
polyphenols
antioxidant properties
antioxidant capacity
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
ORG
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
4.000
http://www.tpj.uniwersytetradom.pl/images/pelne/01_30_2012.pdf
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed