Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: CHOICE FACTORS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Preferences, consumption and choice factors of fish and seafood among university students
Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, A. Kostrzewa, J. Ryśkiewicz, RADOSŁAW ŻBIKOWSKI, PIOTR SZEFER.
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. 2006; vol. 15/56, nr 1, s. 91-96, bibliogr. 29 poz., abs. , streszcz.
ISSN: 1230-0322
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • students' fish and seafood preferences
  • choice factors
  • frequency of consumption
  • principal component
  • cluster analysis

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 6.000
    Inne bazy podające opis:
  • Review of Aromatic and Medicinal Plants

    http://journal.pan.olsztyn.pl/



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed