Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: CHEEESE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Zawartość magnezu, popiołu i wody w różnych serach twardych
Tytuł angielski: Magnesium, water, and ash contents in different kinds of hard cheese
Autorzy: A. Kusiuk, MAŁGORZATA GREMBECKA, PIOTR SZEFER.
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 2008; t. 41, nr 3, s. 365-368, bibliogr. 9 poz., streszcz. ang.
ISSN: 0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
  • magnez
  • ser
  • RDA

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • magnesium
  • cheeese
  • RDA

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 4.000
    Inne bazy podające opis:
  • Polska Bibliografia Lekarska
  • SciFinder

    http://www.ptfarm.pl/?pid=102



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed