Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: CEREAL FOODS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Vitamins B in grain and cereal-grain food, soy-products and seeds
Autorzy: A[NNA] LEBIEDZIŃSKA, P[IOTR] SZEFER.
Źródło: Food Chem. 2006; vol. 95, nr 1, s. 116-122, bibliogr. 30 poz., abs.
ISSN: 0308-8146
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • vitamins B (thiamine, riboflavin, pyridoxine and niacin)
  • grain
  • cereal foods
  • soya-products
  • seeds

    Charakt. formalna: ARZ
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.433
    Punktacja ministerstwa: 24.000
    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Embase
  • Agricola

    http://www.elsevier.com/locate/foodchem



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed