Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: CANNED FISH
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Tytuł oryginału: Zawartość niacyny w konserwach z tuńczyka
Tytuł angielski: Niacin content in canned tuna fish
Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, M. Majewski, PIOTR SZEFER.
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 2008; t. 41, nr 1, s. 29-33, bibliogr. 19 poz., streszcz. ang. i pol.
ISSN: 0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
  • konserwy rybne
  • tuńczyk
  • niacyna

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • canned fish
  • tuna
  • niacin

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 4.000
    Inne bazy podające opis:
  • Polska Bibliografia Lekarska
  • SciFinder

    http://www.ptfarm.pl/?pid=102




    2/2

    Tytuł oryginału: Zawartość podstawowych składników pokarmowych w konserwach rybnych
    Autorzy: REGINA GAJEWSKA, MICHAŁ NABRZYSKI, ZENON GANOWIAK, EWA MALINOWSKA, B. Dziak, A. Kaczmarek.
    Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 1998; t. 31, nr 4, s. 349-358, bibliogr. 15 poz., summ.
    ISSN: 0365-9445
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • składniki pokarmowe
  • konserwy rybne

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • basic nutrients
  • canned fish

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed