Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
ANALYTICAL FRACTIONATION
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Analytical fractionation of silicon compounds in foodstuffs
Autorzy:
K[RYSTYNA]
MOJSIEWICZ-PIEŃKOWSKA
, J[ERZY]
ŁUKASIAK
.
Źródło:
Food Control
2003; vol. 14, nr 3, s. 153-162, bibliogr. 28 poz., abs.
ISSN:
0956-7135
Angielskie hasła przedmiotowe:
silicon
organic and inorganic silicon compounds
analysis
analytical fractionation
speciation
food
Charakt. formalna:
ARZ
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
, wskaźnik Impact Factor ISI:
0.744
Punktacja ministerstwa:
8.000
http://www.elsevier.com/locate/foodcont
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed