Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ESI-TOF-MS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Simultaneous determination of aspartame, acesulfame-K, saccharin, citric acid and sodium benzoate in various food products using HPLC-CAD-UF/DAD
Autorzy: MAŁGORZATA GREMBECKA, Piotr Baran, Agata Błażewicz, Zbigniew Fijałek, PIOTR SZEFER.
Źródło: Eur. Food Res. Technol. 2014; vol. 238, nr 3, s. 357-365, bibliogr. 39 poz., streszcz. ang.
ISSN: 1438-2377
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • food additives
  • HPLC
  • Corona CAD
  • UV/DAD
  • ESI-TOF-MS

    Charakt. formalna: ARZ
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.559
    Punktacja ministerstwa: 25.000
    Inne bazy podające opis:
  • SciFinder
  • Scopus

    DOI:



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed