Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
SYMPOZJUM JAKOŚĆ ZDROWOTNA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA BIAŁYSTOK 16-17 WRZEŚNIA 1999 S
Liczba odnalezionych rekordów:
9
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/9
Tytuł oryginału:
Metody termoanalityczne w badaniu olejów i tłuszczów spożywczych
Autorzy:
MAREK
WESOŁOWSKI
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny:
S. 128, C-14
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
2/9
Tytuł oryginału:
Ocena ryzyka potencjalnego zagrożenia zdrowia w wyniku spożycia azotanów i azotynów w diecie
Autorzy:
MICHAŁ
NABRZYSKI
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny:
S. 9, R-1
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
3/9
Tytuł oryginału:
Potencjalnie przyswajalne formy selenu i krzemu w środkach spożywczych
Autorzy:
JERZY
ŁUKASIAK
, WOJCIECH
DEJNEKA
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny:
S. 32, D-18
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
4/9
Tytuł oryginału:
Rozmieszczenie rtęci i innych metali ciężkich w tkance miękkiej omułka Mytilus edulis z japońskich wybrzeży wyspy Kiusiu i południowego Bałtyku
Autorzy:
PIOTR
SZEFER
, K.
Ikuta
, K.
Frelek
, IZABELA
ZDROJEWSKA
, MICHAŁ
NABRZYSKI
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny:
S. 97-98, B-16
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
5/9
Tytuł oryginału:
Zanieczyszczenie ryb wędzonych metalami ciężkimi
Autorzy:
MICHAŁ
NABRZYSKI
, EWA
MALINOWSKA
, REGINA
GAJEWSKA
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny:
S. 99-100, B-19
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
6/9
Tytuł oryginału:
Zawartość i rozmieszczenie wybranych pierwiastków metalicznych w roślinnych surowcach leczniczych
Autorzy:
MAREK
WESOŁOWSKI
, IWONA
RADECKA
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny:
S. 61-62, A-25
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
7/9
Tytuł oryginału:
Zawartość składników mineralnych w rybach wędzonych
Autorzy:
REGINA
GAJEWSKA
, EWA
MALINOWSKA
, MICHAŁ
NABRZYSKI
, ZENON
GANOWIAK
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny:
S. 61, A-24
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
8/9
Tytuł oryginału:
Zawartość witamin grupy B oraz składników mineralnych w produktach z kukurydzy
Autorzy:
BARBARA
WITUSZYŃSKA
, REGINA
GAJEWSKA
, ANNA
LEBIEDZIŃSKA
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny:
S. 57, A-19
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
9/9
Tytuł oryginału:
Zawartość witamin grupy B w produktach ryżowych
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, ZENON
GANOWIAK
, P.
Babiańska
, E.
Utko
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny:
S. 57, A-18
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed