Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: SYMPOZJUM JAKOŚĆ ZDROWOTNA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA BIAŁYSTOK 16-17 WRZEŚNIA 1999 S
Liczba odnalezionych rekordów: 9



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/9

Tytuł oryginału: Metody termoanalityczne w badaniu olejów i tłuszczów spożywczych
Autorzy: MAREK WESOŁOWSKI.
Źródło: W: Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny: S. 128, C-14
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


2/9

Tytuł oryginału: Ocena ryzyka potencjalnego zagrożenia zdrowia w wyniku spożycia azotanów i azotynów w diecie
Autorzy: MICHAŁ NABRZYSKI.
Źródło: W: Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny: S. 9, R-1
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


3/9

Tytuł oryginału: Potencjalnie przyswajalne formy selenu i krzemu w środkach spożywczych
Autorzy: JERZY ŁUKASIAK, WOJCIECH DEJNEKA.
Źródło: W: Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny: S. 32, D-18
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


4/9

Tytuł oryginału: Rozmieszczenie rtęci i innych metali ciężkich w tkance miękkiej omułka Mytilus edulis z japońskich wybrzeży wyspy Kiusiu i południowego Bałtyku
Autorzy: PIOTR SZEFER, K. Ikuta, K. Frelek, IZABELA ZDROJEWSKA, MICHAŁ NABRZYSKI.
Źródło: W: Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny: S. 97-98, B-16
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


5/9

Tytuł oryginału: Zanieczyszczenie ryb wędzonych metalami ciężkimi
Autorzy: MICHAŁ NABRZYSKI, EWA MALINOWSKA, REGINA GAJEWSKA.
Źródło: W: Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny: S. 99-100, B-19
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


6/9

Tytuł oryginału: Zawartość i rozmieszczenie wybranych pierwiastków metalicznych w roślinnych surowcach leczniczych
Autorzy: MAREK WESOŁOWSKI, IWONA RADECKA.
Źródło: W: Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny: S. 61-62, A-25
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


7/9

Tytuł oryginału: Zawartość składników mineralnych w rybach wędzonych
Autorzy: REGINA GAJEWSKA, EWA MALINOWSKA, MICHAŁ NABRZYSKI, ZENON GANOWIAK.
Źródło: W: Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny: S. 61, A-24
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


8/9

Tytuł oryginału: Zawartość witamin grupy B oraz składników mineralnych w produktach z kukurydzy
Autorzy: BARBARA WITUSZYŃSKA, REGINA GAJEWSKA, ANNA LEBIEDZIŃSKA.
Źródło: W: Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny: S. 57, A-19
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


9/9

Tytuł oryginału: Zawartość witamin grupy B w produktach ryżowych
Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, ZENON GANOWIAK, P. Babiańska, E. Utko.
Źródło: W: Sympozjum "Jakość Zdrowotna Żywności i Żywienia", Białystok, 16-17 września 1999: streszcz
Opis fizyczny: S. 57, A-18
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed