Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
SYMPOZJUM BEZPIECZNA ŻYWNOŚĆ I PRAWIDŁOWE ODŻYWIANIE PODSTAWĄ PROFILAKTYKI ZDR
Liczba odnalezionych rekordów:
5
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/5
Tytuł oryginału:
Makro- i mikroelementy oraz pierwiastki toksyczne w wybranej żywności pochodzenia morskiego dostępnej na polskim rynku
Autorzy:
PIOTR
SZEFER
, M.
Rogacka
, TOMASZ
CIESIELSKI
, MAŁGORZATA
WASZCZUK-JANKOWSKA
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Bezpieczna Żywność i Prawidłowe Odżywianie Podstawą Profilaktyki Zdrowotnej", Wrocław, 19-20 września 2002: streszcz
Opis fizyczny:
S. 131, PA-53
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
0.250
2/5
Tytuł oryginału:
Wybrane zagadnienia z zakresu chemometrii w ocenie analitycznej żywności
Autorzy:
PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Bezpieczna Żywność i Prawidłowe Odżywianie Podstawą Profilaktyki Zdrowotnej", Wrocław, 19-20 września 2002: streszcz
Opis fizyczny:
S. 30-31, DA-3
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
0.250
3/5
Tytuł oryginału:
Zawartość rtęci, kadmu i ołowiu w pieczywie z dodatkiem otrąb, płatków owsianych oraz nasion
Autorzy:
EWA
MALINOWSKA
, REGINA
GAJEWSKA
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Bezpieczna Żywność i Prawidłowe Odżywianie Podstawą Profilaktyki Zdrowotnej", Wrocław, 19-20 września 2002: streszcz
Opis fizyczny:
S. 94, PA-29
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
0.250
4/5
Tytuł oryginału:
Zawartość witamin grupy B w nasionach będących prozdrowotnymi dodatkami do żywności
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, H.
Gabrychowicz
, A.
Gawrych
, P[IOTR]
SZEFER
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Bezpieczna Żywność i Prawidłowe Odżywianie Podstawą Profilaktyki Zdrowotnej", Wrocław, 19-20 września 2002: streszcz
Opis fizyczny:
S. 83, PA-20
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
0.250
5/5
Tytuł oryginału:
Zawartość wybranych biopierwiastków w pieczywie z dodatkiem nasion i otrąb
Autorzy:
EWA
MALINOWSKA
, REGINA
GAJEWSKA
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Bezpieczna Żywność i Prawidłowe Odżywianie Podstawą Profilaktyki Zdrowotnej", Wrocław, 19-20 września 2002: streszcz
Opis fizyczny:
S. 86, PA-22
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
0.250
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed