Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: SYMPOZJUM BEZPIECZNA ŻYWNOŚĆ I PRAWIDŁOWE ODŻYWIANIE PODSTAWĄ PROFILAKTYKI ZDR
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/5

Tytuł oryginału: Makro- i mikroelementy oraz pierwiastki toksyczne w wybranej żywności pochodzenia morskiego dostępnej na polskim rynku
Autorzy: PIOTR SZEFER, M. Rogacka, TOMASZ CIESIELSKI, MAŁGORZATA WASZCZUK-JANKOWSKA.
Źródło: W: Sympozjum "Bezpieczna Żywność i Prawidłowe Odżywianie Podstawą Profilaktyki Zdrowotnej", Wrocław, 19-20 września 2002: streszcz
Opis fizyczny: S. 131, PA-53
Charakt. formalna: PSM
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 0.250


2/5

Tytuł oryginału: Wybrane zagadnienia z zakresu chemometrii w ocenie analitycznej żywności
Autorzy: PIOTR SZEFER.
Źródło: W: Sympozjum "Bezpieczna Żywność i Prawidłowe Odżywianie Podstawą Profilaktyki Zdrowotnej", Wrocław, 19-20 września 2002: streszcz
Opis fizyczny: S. 30-31, DA-3
Charakt. formalna: PSM
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 0.250


3/5

Tytuł oryginału: Zawartość rtęci, kadmu i ołowiu w pieczywie z dodatkiem otrąb, płatków owsianych oraz nasion
Autorzy: EWA MALINOWSKA, REGINA GAJEWSKA, PIOTR SZEFER.
Źródło: W: Sympozjum "Bezpieczna Żywność i Prawidłowe Odżywianie Podstawą Profilaktyki Zdrowotnej", Wrocław, 19-20 września 2002: streszcz
Opis fizyczny: S. 94, PA-29
Charakt. formalna: PSM
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 0.250


4/5

Tytuł oryginału: Zawartość witamin grupy B w nasionach będących prozdrowotnymi dodatkami do żywności
Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, H. Gabrychowicz, A. Gawrych, P[IOTR] SZEFER.
Źródło: W: Sympozjum "Bezpieczna Żywność i Prawidłowe Odżywianie Podstawą Profilaktyki Zdrowotnej", Wrocław, 19-20 września 2002: streszcz
Opis fizyczny: S. 83, PA-20
Charakt. formalna: PSM
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 0.250


5/5

Tytuł oryginału: Zawartość wybranych biopierwiastków w pieczywie z dodatkiem nasion i otrąb
Autorzy: EWA MALINOWSKA, REGINA GAJEWSKA, PIOTR SZEFER.
Źródło: W: Sympozjum "Bezpieczna Żywność i Prawidłowe Odżywianie Podstawą Profilaktyki Zdrowotnej", Wrocław, 19-20 września 2002: streszcz
Opis fizyczny: S. 86, PA-22
Charakt. formalna: PSM
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 0.250

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed