Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
PRZEGL PIEK CUK
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Tytuł oryginału:
Powrót do zbóż etnicznych - pieczywo "Mix Sport" i "Mix Fitness"
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, J.
Szczypski
, RADOSŁAW
ŻBIKOWSKI
, JAKUB
CZAJA
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
Przegl. Piek. Cuk.
2008; R. 56, nr 3, s. 12-16
ISSN:
0033-2313
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
2/2
Tytuł oryginału:
Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą i jakość pieczywa wypieczonego z mąki pełnoziarnistej
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, J.
Sperra
, J.
Szczypski
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
Przegl. Piek. Cuk.
2005; R. 53, nr 3, s. 10-13, bibliogr. 16 poz.
ISSN:
0033-2313
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
1.000
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed