Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: MINERAL COMPONENTS IN FOODS
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przej¶cie do opcji zmiany formatu | Wy¶wietlenie wyników w wersji do druku

1/4

Tytuł oryginału: Chemometric techniques in analytical evaluation of food quality
Autorzy: PIOTR SZEFER.
¬ródło: W: Mineral components in foods / Ed. by PIOTR SZEFER, J. O. Nriagu
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press, 2007
Opis fizyczny: S. 69-121 : Bibliogr. 138 poz.
ISBN: 0-8493-2234-0
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 7.000


2/4

Tytuł oryginału: Functional role of some minerals in foods
Autorzy: MICHAŁ NABRZYSKI.
¬ródło: W: Mineral components in foods / ed. by PIOTR SZEFER, J. O. Nriagu
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press, 2007
Opis fizyczny: S. 123-161 : Bibliogr. 71 poz.
ISBN: 0-8493-2234-0
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Punktacja ministerstwa: 7.000


3/4

Tytuł oryginału: Mineral components in food crops, beverages, luxury food, spices and dietary food
Autorzy: PIOTR SZEFER, MAŁGORZATA GREMBECKA.
¬ródło: W: Mineral components in foods / ed. by PIOTR SZEFER, J. O. Nriagu
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press, 2007
Opis fizyczny: S. 231-322 : Bibliogr. 129 poz.
ISBN: 0-8493-2234-0
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 7.000


4/4

Tytuł oryginału: Mineral components in foods of animal origin and in honey
Autorzy: PIOTR SZEFER, MAŁGORZATA GREMBECKA.
¬ródło: W: Mineral components in foods / ed. by PIOTR SZEFER, J. O. Nriagu
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press, 2007
Opis fizyczny: S. 163-229 : Bibliogr. 113 poz.
ISBN: 0-8493-2234-0
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 7.000

stosuj±c format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed