Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: METHODS OF ANALYSIS OF FOOD COMPONENTS AND ADDITIVES
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przej¶cie do opcji zmiany formatu | Wy¶wietlenie wyników w wersji do druku

1/4

Tytuł oryginału: Analysis of drinking water
Autorzy: M. Biziuk, MAŁGORZATA MICHALSKA.
¬ródło: W: Methods of analysis of food components and additives 2nd ed. / ed. S. Ötleş
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press, Taylor & Francis, [2012]
Opis fizyczny: S. 53-78 : Bibliogr. 54 poz.
ISBN: 978-1-4398-1552-6
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG


2/4

Tytuł oryginału: Determination and speciation of trace elements in food
Autorzy: S. G. Capar, PIOTR SZEFER.
¬ródło: W: Methods of analysis of food components and additives 2nd ed. / ed. by S. Ötleş
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press, Taylor & Francis, [ 2012]
Opis fizyczny: S. 165-210 : Bibliogr. 371 poz.
ISBN: 978-1-4398-1552-6
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG


3/4

Tytuł oryginału: Analysis of drinking water
Autorzy: M. Biziuk, MAŁGORZATA MICHALSKA.
¬ródło: W: Methods of analysis of food components and additives / ed. S. Ötleş
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press ; Taylor & Francis, 2005
Opis fizyczny: S. 31-57. : Bibliogr. 54 poz.
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 12.000


4/4

Tytuł oryginału: Determination and speciation of trace elements in food
Autorzy: S. G. Capar, PIOTR SZEFER.
¬ródło: W: Methods of analysis of food components and additives / ed. by S. Ötleş
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press ; Taylor & Francis, 2005
Opis fizyczny: S. 111-158 : Bibliogr. 371 poz.
ISBN: 0-8493-1647-2
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 12.000

stosuj±c format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed