Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: J SCI FOOD AGRIC
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Tytuł oryginału: Labrador tea : the aromatic beverage and spice : a review of origin, processing and safety
Autorzy: ANNA DAMPC, MARIA ŁUCZKIEWICZ.
Źródło: J. Sci. Food Agric. 2015; vol. 95, nr 8, s. 1577-1583, bibliogr. 38 poz., streszcz. ang.
ISSN: 0022-5142
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • Labrador tea
  • Rhododendron groenlandicum
  • Rhododendron tomentosum
  • Rhododendron neoglandulosum
  • Ledum
  • thé du Labrador

    Charakt. formalna: ARZ
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.076
    Punktacja ministerstwa: 35.000
    Inne bazy podające opis:
  • SciFinder
  • Medline
  • Scopus
  • PubMed

    DOI:




    2/2

    Tytuł oryginału: Quantification of the level of fat-soluble vitamins in feed based on the novel microemulsion electrokinetic chromatography (MEEKC) method
    Autorzy: ILONA OLĘDZKA, PIOTR KOWALSKI, Alicja Bałuch, TOMASZ BĄCZEK, JOLANTA PARADZIEJ-ŁUKOWICZ, Marcin Taciak, Barbara Pastuszewska.
    Źródło: J. Sci. Food Agric. 2014; vol. 94, nr 3, s. 544-551, bibliogr. 32 poz., streszcz. ang.
    ISSN: 0022-5142
    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • fat-soluble vitamins
  • microemulsion electrokinetic chromatography
  • laboratory animal feed
  • liquid-liquid extraction

    Charakt. formalna: ARZ
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.714
    Punktacja ministerstwa: 35.000
    Inne bazy podające opis:
  • Medline
  • SciFinder
  • Scopus
  • PubMed

    DOI:



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed