Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
J FOOD PROCESS TECHNOL
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
The effect of popular dietary supplements on the DHEA and cortisol levels in saliva of surveyed athletes [Dokument elektroniczny]
Autorzy:
MARTA
STACHOWICZ
, RAFAŁ
BARTOSZEWSKI
, ANNA
LEBIEDZIŃSKA
.
Źródło:
J. Food Process. Technol.
2017; vol. 8, nr 9 (suppl), s. 84
ISSN:
2157-7110
Uwagi:
Proceedings of 19
th
International Conference on Food Processing & Technology, Paris, France, October 23-25, 2017, Dostępny w Internecie: https://www.omicsonline.org/conference-proceedings/food-technology-2017-scientifictracks-abstracts.digital/files/assets/common/downloads/food-technology-2017-scientifictracks-abstracts.pdf [dostęp: 30.11.2017]
Charakt. formalna:
ZSC
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
DOI:
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed