Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
IMPROVING THE FAT CONTENT OF FOODS
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
The role of lipids in food quality
Autorzy:
Z. E.
Sikorski
, G[RAŻYNA]
SIKORSKA-WIŚNIEWSKA
.
Źródło:
W:
Improving the fat content of foods
/ ed. Ch. Williams, J. Buttriss
Adres wydawniczy:
Boca Raton ; Cambridge : CRC Press ; Woodhead Publishing, 2006
Opis fizyczny:
S. 213-235 : Bibliogr. [43 poz.]
ISBN:
1-85573-965-8; ISBN-13: 978-1-85573-965-9
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
12.000
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed