Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: FOOD QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Metals and metalloids in food: essentiality, toxicity, applicability
Autorzy: MAŁGORZATA GREMBECKA, PIOTR SZEFER.
Źródło: W: Food quality : control, analysis and consumer concerns / eds. Daniel A. Medina, Amanda M. Laine
Adres wydawniczy: New York : Nova Science Publishers, 2011
Opis fizyczny: S. 1-60 : Bibliogr. 385 poz., streszcz. ang.
ISBN: 978-1-61122-917-2
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • metals
  • metalloids
  • food
  • RDA
  • PTWI
  • chemometric analysis

    Charakt. formalna: RKS
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 7.000

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed