Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
FOOD ADDIT CONTAM
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Tytuł oryginału:
Determination of polydimethylsiloxanes by
1
H-NMR in wine and edible oils
Autorzy:
K[RYSTYNA]
MOJSIEWICZ-PIEŃKOWSKA
, Z[YGMUNT]
JAMRÓGIEWICZ
, J[ERZY]
ŁUKASIAK
.
Źródło:
Food Addit. Contam.
2003; vol. 20, nr 5, s. 438-444, bibliogr. 32 poz., abs.
ISSN:
1944-0049
Angielskie hasła przedmiotowe:
silicone
polydimethylsiloxanes
1
H-NMR
wine
edible oils extraction
additive
contaminant
Charakt. formalna:
ARZ
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
, wskaźnik Impact Factor ISI:
1.462
Punktacja ministerstwa:
9.000
Inne bazy podające opis:
Medline
Embase
http://www.tandf.co.uk/journals/titles/0265203X.html
2/2
Tytuł oryginału:
A mistake in the JECFA recommendations on polydimethylsiloxane (PDMS)
Autorzy:
JERZY
ŁUKASIAK
, BOGDAN
FALKIEWICZ
.
Źródło:
Food Addit. Contam.
2000; vol. 17, nr 11, s. 945-946, bibliogr. 11 poz.
ISSN:
1944-0049
Charakt. formalna:
POL
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
, wskaźnik Impact Factor ISI:
1.368
Punktacja ministerstwa:
9.000
Inne bazy podające opis:
Embase
Medline
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed