Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
ESSENTIAL OILS IN FOOD PRESERVATION FLAVOR AND SAFETY
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Celery (
Apium graveolens
var.
dulce
(Mill.) Pers.) oils
Autorzy:
ADAM
KOKOTKIEWICZ
, MARIA
ŁUCZKIEWICZ
.
Źródło:
W:
Essential oils in food preservation, flavor and safety
/ ed. Victor R. Preedy
Adres wydawniczy:
London : Elsevier, 2016
Opis fizyczny:
S. 325-338 : Bibliogr [30] poz.
Uwagi:
Dostępny w Internecie: http://www.sciencedirect.com/science/book/9780124166417 [dostęp: 05.11.2015]
ISBN:
978-0-12-416641-7
Charakt. formalna:
RKS
Charakt. merytoryczna:
MON
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
5.000
http://www.sciencedirect.com/science/book/9780124166417
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed