Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ESSENTIAL OILS IN FOOD PRESERVATION FLAVOR AND SAFETY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Celery (Apium graveolens var. dulce (Mill.) Pers.) oils
Autorzy: ADAM KOKOTKIEWICZ, MARIA ŁUCZKIEWICZ.
Źródło: W: Essential oils in food preservation, flavor and safety / ed. Victor R. Preedy
Adres wydawniczy: London : Elsevier, 2016
Opis fizyczny: S. 325-338 : Bibliogr [30] poz.
Uwagi: Dostępny w Internecie: http://www.sciencedirect.com/science/book/9780124166417 [dostęp: 05.11.2015]
ISBN: 978-0-12-416641-7
Charakt. formalna: RKS
Charakt. merytoryczna: MON
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 5.000
http://www.sciencedirect.com/science/book/9780124166417

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed