Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
CHEMICAL BIOLOGICAL AND FUNCTIONAL ASPECTS OF FOOD LIPIDS
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Lipids and the human vision
Autorzy:
PAWEŁ
LIPOWSKI
.
Źródło:
W:
Chemical, biological, and functional aspects of food lipids
Wyd. 2 / ed. Z. F. Sikorski, A. Kołakowska
Adres wydawniczy:
Boca Raton, London, New York : CRC Press ; Taylor & Francis, 2011
Opis fizyczny:
S. 239-248 : Bibliogr. [24 poz.]
ISBN:
978-1-4398-0237-3
Charakt. formalna:
RKS
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed