Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: CHEMIA ŻYWNOŚCI T 1
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Składniki mineralne : ich niezbędność fizjologiczna, zagrożenia toksykologiczne oraz rola w żywności
Autorzy: PIOTR SZEFER.
Źródło: W: Chemia żywności. T.1 : Główne składniki żywości / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2015
Opis fizyczny: S. 53-86 : Bibliogr. 24 poz.
ISBN: 978-83-7926-242-7
Charakt. formalna: RKS
Charakt. merytoryczna: MON
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 4.000

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed