Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
BIOCHEMIA A BAZA WYŻYWIENIA
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Biochemiczne straty ilościowe i jakościowe w surowcach i produktach rybnych
Autorzy:
JÓZEF
BOROWIK
.
Źródło:
W:
Biochemia a baza wyżywienia
Adres wydawniczy:
Warszawa, 1955
Opis fizyczny:
S. 147-160
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
POL
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed